Before posting, please read: When to use this forum, when to submit a help ticket

Author Topic: changing programs in performance mode with SLM  (Read 3035 times)

vantager

  • Newbie
  • **
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
changing programs in performance mode with SLM
« on: February 20, 2016, 03:17:22 PM »
Hallo
I;m a beginner and I nedd a little help :Iam using a Set List maker and i Don;t know how can I change programs in performance mod  on my keybs:
Yamaha-S30? .In  "Voice" mode all works perfectly. Yes I have a iPad mini2,SetList maker,iConnect MIDI 2+.
I have a identical trouble with Roland Juno Stage, all is working perfect in "Patch " mode, but in "Peformance" mod is it "dead".Thx  for your help.
Rich 
« Last Edit: February 20, 2016, 03:22:46 PM by vantager »

arlo

  • Administrator
  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 4317
  • Karma: +104/-3
Re: changing programs in performance mode with SLM
« Reply #1 on: February 21, 2016, 01:31:42 AM »
I can't answer questions about the operation of your keyboards, but if you can find out what MIDI messages you need to send to your keyboards, I can help you set up Set List Maker to send that data.

Ralph

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 26
  • Karma: +0/-0
changing programs in performance mode with SLM
« Reply #2 on: February 26, 2016, 10:52:21 PM »
For the juno first check if System Menu, Performance Control Channel is set to 1 . On factory it is set to off and will not respond on program changes at all.   That in slm transmit MSB 85and LSB 32 and  set PG to 0 . It wil set your Juno performance mode to card A 001. I don't have my Juno any more but I had still the preset in   Bandhelper



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
« Last Edit: February 26, 2016, 10:53:11 PM by Ralph »