Before posting, please read: When to use this forum, when to submit a help ticket

Author Topic: What's up with the automation button?  (Read 3482 times)

Papa John

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 37
  • Karma: +0/-0
What's up with the automation button?
« on: December 09, 2017, 08:37:25 am »
I now have to tap the automation button twice to get my song to star...

Clarification:  it works fine if I just opened or switched to the song.  This happens if I tap the automation button to start, tap it again to stop it, then I tap it again to restart it and it turns orange but does NOT start the automation track.  I have to tap it two more times to restart it.
« Last Edit: December 09, 2017, 08:40:53 am by Papa John »

arlo

  • Administrator
  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 5864
  • Karma: +146/-3
Re: What's up with the automation button?
« Reply #1 on: December 09, 2017, 01:18:04 pm »
If you start and stop and want to restart an automation track, you will probably need to reset the whole song to get the results you want. You can do that by clicking the song title in the song list again, or using the Reselect Current Song remote control action. Does that help?