Before posting, please read: When to use this forum, when to submit a help ticket

Author Topic: Updating MIDI presets  (Read 2756 times)

GuyM

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 80
  • Karma: +1/-0
Updating MIDI presets
« on: July 05, 2014, 06:03:53 AM »
Hi ..must be missing something..

I go to an existing MIDI PRESET...put it into MIDI Learn mode...change patch on keyboard...the Preset input box populates with the bank/patch numbers...but HOW do I save it? Coming back out does not seem to do it??

Ta
Guy
« Last Edit: July 05, 2014, 10:18:43 AM by GuyM »

arlo

  • Administrator
  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 4321
  • Karma: +105/-3
Re: Updating MIDI presets
« Reply #1 on: July 05, 2014, 06:08:52 PM »
I haven't tested it, but I bet sending in data from MIDI Learn doesn't trip the switch that tells the app that the preset info has changed, so it doesn't know to do a save when you leave the page. I'll check that and if that's the case, it will be an easy fix. In the meantime, you could enter any info manually into one of the fields, like put a space into the raw MIDI field and then delete it again, and that should activate the Revert button and then you know that the app is going to save the preset.

arlo

  • Administrator
  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 4321
  • Karma: +105/-3
Re: Updating MIDI presets
« Reply #2 on: July 09, 2014, 04:01:01 PM »
Okay, this will be fixed in the upcoming version 4.0.3:

http://www.arlomedia.com/apps/setlistmaker/support/release_notes.html