Before posting, please read: When to use this forum, when to submit a help ticket

Author Topic: Adding Sets  (Read 1494 times)

TheRevJimmie

  • Newbie
  • **
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Adding Sets
« on: July 10, 2014, 09:20:12 AM »
I know I must just be missing this somewhere but I can't seem to find out how to add sets to a show. In the past version there was a parameter that asked for number of sets. Point me in the right direction.

arlo

  • Administrator
  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 4069
  • Karma: +98/-3
Re: Adding Sets
« Reply #1 on: July 10, 2014, 09:53:10 AM »
Edit your show, then in the song list, tap the Add Break button.

In this view, you can also name the breaks by tapping a break and then selecting a name from the list that appears.

TheRevJimmie

  • Newbie
  • **
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Re: Adding Sets
« Reply #2 on: July 10, 2014, 09:59:35 AM »
Thanks...